Összefogott a Nyírbátor LC és a Digital LC

A Nyírbátori Lions Club Egyesület tagjai tréninget szerveztek a Báthory Anna Református Általános Iskola növendékeinek, a digitális eszközök használatának előnyeiről, hátrányairól. Ehhez a programhoz a kecskeméti Digital Lions Club tagjait hívták segítségül, akik a téma kiváló és hiteles szakértői.

Így érkezett Nyírbátorba Ballai Máté IKT tanácsadó és Magyar Csanád református lelkész. Az órákon közel 230 felsős diák vett részt. Nagyon jó hangulatban telt a nap és nagyon hatékony volt! Az önismeret fejlődést nagyban segítette!

Az iskolavezetés és pedagógusok is támogatói voltak a rendezvénynek! Az eseményen részt vett Cidor Mihály zónaelnök is. A vendégek találkoztak a klub tagjaival, látogatást tettek az ősi református templomban.

A helyszínen a Bátor Média felvételt készített. A riport megtekinthető az alábbi videóban:

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba