Monoron szerzett tudás és a közös élmények

Nyáron, a konvención már tudtuk, hogy szeptember végére, ha esik, ha fúj, Monorra kell menjünk.  Hát esett!! Mármint az eső! A Nyírbátori LC összefoglalója!

A jó előre nyújtott tájékoztatás alapján – nekem külön Süle János és Major Zoltán információja, lelkesedése – már akkor felkeltette az érdeklődésemet, ha ők olyan elánnal csinálják, ahogy a konvenció előző estéjén láttuk, - akkor több főnek is ott kell lenni!   Kormányzó úr pedig mindezt alátámasztotta bíztató szavaival, optimizmusával.

Olyan gyorsan telt el a 3 hónap, mint egy szélfuvallat! Gödöllő után, jött egy forró nyár, és máris szeptember vége lett! Minden tiszteletem innen is a lelkes kormányzóságnak, akik a nyarat végig dolgozták, hogy a Lions Klubok tagjainak részére szervezett oktatás-képzés hétvégéje tartalmas legyen, a lehető legtöbb infó eljusson. Egy diát ki is emeltem, köszönöm Süle Jánosnak a summázását!

Kellően voltunk tájékoztatva, hogy a szállást magunknak kell foglalni és úgy minden kerek volt, amilyen infot kaptunk. Ezt adtam tovább a klubban is. Mi a létszámot 4 főben határoztuk meg, minimum annyian részt kell vegyünk.  

Nyáron az előzetes névleadásnál még ment a gondolkodás, de a döntés végül megszületett.

Petróczki Ferencné, Kata és férje, Petróczki Ferenc, alapító tagok, több tisztséget korábban betöltő klubtagok, jelenlegi elnökünk, Bessenyei Ildikó, valamint titkárként jómagam, Jakabné Harcsa Erzsébet és a tőlem elmaradhatatlan Mészáros Rita Down-os „kislányunkat” is vittük. Végülis Ritával együtt, öten képviseltük a Nyírbátori LC-t.  

Tömény volt, rengeteg információval, de minden percet kihasználva szívtuk magunkba az elhangzottakat. Az időjárás ronda volt, esett és esett az eső, de ez senkinek nem vette el a kedvét. Ezt folytatni kell, akár zónánként is, esetleg szerényebb körülmények között is. Bár aki eljutott a jakuzziba, nem bánta meg.

Vasárnap, az úton hazafelé, volt miről beszélgetni, de jó volt otthon mindenkinek megpihenni.

Kár, hogy Monorból nem tudtunk sokat látni, hiszen nekünk, szabolcsiaknak nem esik útba, de a Nyerges Hotelbe bármikor vissza lehet menni, mert azt külön családi programként is érdemes beiktatni!  

Köszönjük a szervezést, a rengeteg információt, a lelkesedést, amit láttunk! A karkötő ötlete pedig kormányzó úr részéről nagyon találó és maradandó! „Keressük, ami összeköt!”


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba