Évadnyitó klubülés a Nyírbátori LC-nél

A klubunk életének mindig kedvelt alkalmai, amikor magunkkal is foglalkozhatunk, kicsit együtt vagyunk, kicsit ünnepeljük magunkat és előbb kiértékeljük a már megtett cselekedeteinket és tervezzük a következő tevékenységeinket. Így volt ez augusztus végén, amikor teljes létszámmal gyűltünk össze és egy jó hangulatú, vacsorával egybekötött közös együttlétet éltünk meg. Ezen az estén került következő elnök asszonyunk nyakába a Lions lánc, melyet fotóval meg is örökítettünk.

Vigh Béláné, Marika átadja a láncot és a kötelezettségeket is új elnök asszonynak, Petróczki Ferencné, Katának.

Minden klubtagunk életében voltak nehéz hetek, van akinek hónapok, túl a nehéz időszakon, különösen felértékelődött az egészségi állapot, el is határoztuk, hogy az előttünk álló időben - leghamarabb már október hónapra tervezve  - előtérbe helyezzük az egészégnevelő tevékenységeinket.

A tervek feladatfelelőseit is meghatároztuk, természetesen az egészségügyben dolgozók kapták és  vállalták a nagyobb feladatokat , mivel a szűrésekre szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni, már október hónapban.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba