A Gyermeknapi örömök mindig jól jönnek!

A Nyírbátori Lions Club évek óta támogatója a kislétai Ápoló-Gondozó Otthon lakóinak. Mindenféle támogatással boldogságot és örömteli pillanatokat szereznek a beteg, súlyosan és halmozottan fogyatékos lakóknak.

Mondhatjuk azt is, hogy minden alkalom Gyermeknapnak számít, de július 29-én, valóban a május végére tervezett Gyermeknap alkalmából sütöttünk lapcsánkát – van, aki tócsninak ismeri - a lakóknak. Már hagyománynak is nevezhetjük ezeket az alkalmakat, amikor ott a helyszínen sütjük, tárcsán és tejfölös-sajtos ízesítéssel ehetik, melegen tálalva. Finom is tud az lenni!

Természetesen utána üdítővel lehet csúsztatni, közben szól a zene, jó a hangulat. Napokig mesélnek erről az eseményről és az örök kérdés, mikor jöttök legközelebb lapcsánkát sütni?

Nekünk pedig adva van a következő „jótékony cselekedet”, meg kell szervezni! Mert várnak bennünket és ez olyan jó érzés! Ezért érdemes csinálni, ezért is jó Lionsosnak lenni!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba